Wat houdt een AquaGlo plus
gezichtsbehandeling in?

 Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingstechniek is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijk uitstekende resultaten. Dit sublieme, compacte behandelingssysteem combineert krachtige vacuümtechnologie en instelbare pulsatie voor hoogwaardige infusieresultaten. De instelbare vacuümmassage zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling. Deze behandeling is ook prima voor de aanpak van mee-eters, acne en onzuivere huid. 

Er zijn geen bijwerkingen, geen downtime of ongemakken waardoor je onmidddellijk weer aan het werk kan. Het effect op hyperpigmentatie, verstopte poriën en een ongelijkmatige huidskleur wordt na een behandeling van slechts 15 tot 45 minuten onmiddellijk zichtbaar. 

De behandeling bestaat uit twee of 3 stappen:

 

In de eerste stap wordt een relaxerend en vloeistofvrij vacuüm gecreëerd waarmee een micromassage wordt uitgevoerd met acupressuur technieken om vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen.

 

Bij stap 2 wordt een intensief reinigende solution ingezet om de T-zone en extra onzuivere plekken op de huid nog dieper te reinigen.

 

Bij stap 3 wordt door het behandelingssysteem een zachte, niet-abrasieve infusie van krachtige vloeibare oplossingen voor voeding, verjonging en hydratatie van de huid aangevoerd.

 

De Cryo Chill kop van het behandelsysteem heeft een verkoelende werking op de huid, die perfect kalmerend is na een chemische peeling, een verstrakkend effect heeft op de mature huid, een stralende huid geeft, poriën reinigt en sluit bij een vette of acne huid, de microcirculatie versterkt en ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen.

De AquaGlo plus helpt bij volgende huidproblemen :

  • Verwijderen van onzuiverheden (mee-eters) 

  • Huidveroudering (vermindert rimpels en lijntjes) 

  • Verminderen van acne of acne-littekens 

  • Verminderen van grove poriën 

  • Verhelpen van een droge huid 

  • Verminderen van pigmentvlekjes 

aquaglo plus.jpg