the glowinn part2 -9.jpg

Boek jouw Huidanalyse

Het consult dat je leven gaat veranderen

Tijdens een huidanalyse gesprek vertel jij mij over jouw huidprobleem. Daarna maak ik foto's van jouw gezicht in het huidanalyse apparaat. Daardoor krijg ik een correct beeld van je huidtoestand tot in de diepere huidlagen. Om jou een goed en maatwerk advies te geven over hoe je jouw huid weer kan laten stralen.

Huidanalyse apparaat
➢ We kijken naar de staat van jouw huid,
➢ of er onderhuidse ontstekingen zijn,
➢ in de diepere huidlagen kijken hoe het met de gezondheid van jouw huid gesteld is. Tips over thuisverzorging, voeding en lifestyle
We bespreken ook hoe je zelf je huid thuis verzorgt, je voedingspatroon en je levensstijl. Op deze manier krijg ik een totaalbeeld van jouw huid en kan ik een behandelplan op maat opmaken om zo tot een optimaal resultaat te komen en droomhuid te krijgen.

Na ongeveer 1 uur heb jij:
➢  inzicht in jouw huidtype.
➢  weet jij welke producten voor jou werken
➢  heb jij een stappenplan om jouw huid weer gezond te krijgen.


Behandelplan op maat
Het behandelplan gaat verder dan alleen de behandelingen in het instituut. Om een optimaal resultaat te bekomen, is een allround aanpak heel belangrijk. Daarom krijg je een totaaladvies van mij over wat je thuis kan doen qua huidverzorging, voeding, ontspanning en andere leefgewoontes.

Beauty glows from the inside out! 
Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenin. Het is mijn missie om jou hierbij te helpenDe behandelingen worden gecombineerd met hoogstaande apparatuur van de laatste generatie die zorgen voor een nog beter resultaat. 

Ben jij er klaar voor? Boek direct je afspraak. 


Liefs Véro


 

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse.

Je wordt verwend met professionele uitleg

 ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ),

tips en opvolging.

Wat een kwaliteit

Karolien Verbeke, juni 2021 -