De Cocoon heeft een afslankende, helende en ontspannende werking dankzij 3 soorten infrarood (diep, middel en bijna IR). Samen met een vibratiemassage wordt de Cocoon een heerlijke multisensoriële ervaring: de Gemstone Therapy met een combinatie van helende infrarood- en kleurentherapie, LED-therapie, Himalaya zoutsteen, aromatherapie en rustgevende massagetrillingen zorgen voor een helende, verzorgende, verwarmende en ontspannende werking. Het biedt een antwoord op vele huid- en gezondheidsproblemen zoals striemen, cellulitis, verslapping van de huid, vermoeide spieren, ontgifting, verzwakte immuniteit, stress, slapeloosheid, pijnbestrijding.

Maar ook voor iedereen met een sterke behoefte aan me-time betekent een sessie in de Cocoon de ideale mini-vakantie. 

Voor afslanking kan een sessie in de Cocoon gecombineerd worden met de medische producten van Bodyshock van Mesoestetic® pharma group.

Elke sessie creëert de perfecte ontspanningservaring voor optimaal welzijn van top tot teen. 

Dankzij de diepe-, midden- en korte infraroodstraling, muziek, aroma- en andullatie therapie en zalige warmte heeft de Cocoon een helende en relaxerende werking op lichaam en geest. Dit stimuleert de celvernieuwing, heelt op een natuurlijke manier en verbetert de gezondheid. Het harmonieuze samenspel van al deze factoren garandeert een onvergetelijke, multisensoriële ervaring! En dit gecombineerd met de ingenieuze ‘dubbel-hittesysteem sauna suits en/of bodyshockproducten’ geeft een unieke detox- en afslanking behandeling met zichtbare resultaten. Of met het ingebouwde fitness systeem voor extra spiermassa met vluggere resultaten door de combinatie met de warmte! In combinatie met de Slender MEDD Methode (Metabolism/Exercice/Detox/Diet) is merkbaar afslanken op een blijvende manier eindelijk een realistisch doel! In tegenstelling tot de traditionele vermageringsprogramma’s focust SlimLine op de optimale stimulatie van het metabolisme. Privé fitness in de Cocoon.