top of page

Onze behandelingen 

Alle behandelingen zijn gericht op de huidconditie verbeteren.  Dit zijn hoogwaardige behandelingen die heel zorgvuldig uitgevoerd worden en waarna je met een prachtige glow naar buiten gaat.

Tenslotte straalt schoonheid van binnen naar buiten toe.  Even tot rust komen, jezelf opladen en stralend naar buiten gaan is wat je kan verwachten van deze behandelingen.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan ?

Boek dan nu je afspraak

Eerste afspraak

Niet alleen jij bent uniek maar ook jouw huid.  Daarom is een persoonlijk advies de sleutel tot duurzame huidverjonging of huidverbetering.

Wanneer je voor de eerste keer naar The Glow Inn komt, neem ik graag de tijd om jouw wensen goed te bespreken, te luisteren wat jouw levenstijl is en waar je mee worstelt.

Naast een huidanalyse neem ik ook een huidscan en huidecho om op deze manier een persoonlijk behandelplan op te stellen met een aangepast thuisprotocol, voedingsadviezen en leefstijladviezen.

Samen gaan we aan de slag om je huid te laten stralen zonder dat je gebruik hoeft te maken van chirurgische ingrepen en zonder je huid te beschadigen.

Genesis 

De Genesis is een behandeling waarbij er gebruikt gemaakt wordt van radiofrequentie om zo de bloedsomloop in de huid te stimuleren zodat er meer collageen en elastine worden aangemaakt.

Een genesisbehandeling kan je omschrijven als een facelift zonder chirurgie.

Naast dat het de diepere huidlagen kan bereiken om de huid vitaal en jong te houden, is het een behandeling waarbij je een aangenaam en relaxt gevoel ervaart dankzij de verbeterde bloedsomloop die voor warmte in de huid zorgt.

The Glow inn Knokke_35.jpg

Vitaliderma

De Natural Peeling is gebaseerd op natuurlijke kruidenextracten, algen en phytoplankton.  Deze combinatie heeft een therapeutische en verjongende werking.   

Dit is een  biologisch huidverbeterend programma op basis van geneeskrachtige planten van over de hele wereld.Biologische kruidenpeeling gebaseerd op biologische algen en kruiden.

 

De Vitaliderma Natural Peeling vernieuwt, herstelt en heelt de huid in haar meest natuurlijke vorm waarbij collageen, elastine en nieuwe cellen van binnenuit worden geactiveerd.

Met de Natural Peeling behandeling voeren we een dieptereiniging van de huid uit, zodat de Natural Peeling in de epidermislaag komt.

 

Een geweldige natuurlijke peeling voor de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, onzuivere en vette huid, rimpels/ verzakte huid, droge huid, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en vergrote poriën.

 

Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Doordat de Langerhans-cellen worden gestimuleerd en de bacteriegroei wordt gedood, worden acne, eczeem en rosacea in de meeste gevallen tegengegaan.

DMK enzymtherapie

VERWIJDEREN - OPBOUWEN - BESCHERMEN - BEHOUDEN

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een "quick fix".

DMK is van mening dat de oorsprong van een huidaandoening een gevolg is  van disharmonie in de functie van de huid. 

De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd.

 

DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende DMK Enzym Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle DMK behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen.

DMK is een paramedisch huid revisie merk met behandelingen en producten ter verbetering van bijna alle huidaandoeningen. 

LED therapie

De Lumi 8 LED lamp is een krachtige CE medisch goedgekeurd 
led-toestel dat ingezet kan worden voor intens huidverbeterende behandelingen en therapie voor heel wat huidproblemen.

Wat is het geheim?

 

De techniek van de Lumi 8 kan omschreven worden als ‘photo regulation’: led-licht dringt zich in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie.


Dit zorgt voor de vorming van nieuw collageen en elastine, een verbeterde doorbloeding, de stimulatie van de bindweefselcellen, verhoging van de stofwisseling, een detox effect én de onderdrukking van het MMP1 (een enzym dat het collageen afbreekt).


 

Cocoon

De rode lichtgolven in de cocoon bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren.

 

Een tekort aan collageen versnelt niet alleen het verouderingsproces in de huid maar zorgt ook voor afname van de stevigheid van spieren, pezen en gewrichtsbanden.  

Daarnaast zorgt de warmte voor een verbeterde bloedsomloop waardoor de cocoon helpt om de lymfen te activeren.  Ook de vetverbranding wordt gestimuleerd waardoor de cocoon je kan ondersteunen om af te slanken.

Hierdoor biedt de cocoon een antwoord op heel wat problemen zoals spierpijn, fybromyalgie, gewrichtspijnen,  overgewicht,  depressie,...

the glowinn part2 -3aanpassing.jpg
bottom of page