duinen 3 klein.jpg

Lumi 8

Intense Led Light Facial System

Led-fototherapie draagt bij tot het verwijderen van fijne lijntjes, vervagen van diepe rimpels, verkleinen van de poriën, geeft een liftend effect, en is tevens zeer effectief voor andere huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Wat gebeurt er tijdens een Lumi 8 behandeling ?

Het is klinisch bewezen dat intens Led licht de stimulatie van de fibroblasten en de collageenvorming alsook de celstofwisseling en bloedcirculatie versnellen en verbeteren.

Led energie stimuleert de celgroei, regeneratie en ontgifting van de huid die noodzakelijk is om onze huid te verbeteren en te genezen. 

Led-lichttherapie is uniek omdat de behandeling niet alleen comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt.  

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar in combinatie met de mesopeelkuren, needling en de genesis behandelingen zijn de resultaten nog beter en doeltreffender.

De Lumi 8 verhoogt en verbetert de aanmaak en structuur van collageen. Het remt en vermindert de afbraak van het bestaand collageen door vermindering van de productie van MMP1.

Het versnelt het weefselgenezingsproces door de herstelfasen van de proliteratieve fase te stimuleren.  

Het verhoogt ook de activiteit van het lymfestelsel. Onderzoek heeft aangetoond dat de diameter van de lymfevaten en het debiet van het lymfesysteem kan worden verdubbeld door het gebruik van lichttherapie. Ook de veneuze en arteriële diameters kunnen worden verhoogd. Het vermindert pijn, zwelling en ontsteking.