the glowinn part2 -5.jpg

Over de Lumi 8

Led-lichttechnologie zorgt voor vernieuwde celenergie 

De Lumi8 kan allerlei huidproblemen aanpakken: 
➢  couperose
➢  rosacea
➢  acne
➢  pigmentvlekken
➢  vergrote poriën
➢  wondheling/ versnelde wondgenezing
➢  huidverslapping
➢  doffe teintJe waant je op een zonnig strand met een relaxte beat op de achtergrond
Een instant vakantiegevoel met deze huidverbeterende behandeling dankzij de lichttherapie en de chille strandmuziek.Prijs per losse behandeling € 40
30 minuten op locatie in The Glow Inn. 

Prijs voor een kuur van 5 behandelingen € 200
Met 20 EUR korting op de Mesoestetic thuisproducten

Prijs voor een kuur van 10 behandelingen € 400
Met 40 EUR korting op de Mesoestetic thuisproducten


*Lumi 8 maakt deel uit van alle andere gelaatsbehandelingen.


Tot binnenkort in The Glow Inn!

Liefs Véro

 

Zoals vele vrouwen heb ik last van steken in mijn kuiten, spataderen en oneffen bovenbenen.

Sporten is voor mij moeilijk omwille van gewrichtspijnen en daarom zocht ik een andere manier om mijn probleem aan te pakken.

Ik kende Veronique wel persoonlijk maar wist totaal niet wat The Glow Inn te bieden had. Na een uitgebreid en zeer professioneel intake gesprek adviseerde Veronique mij de behandeling in de Cocoon voor.

Ze stelde mij gerust dat het een pijnloze ervaring zou worden . Dat maakt The Glow Inn ook zo bijzonder en verschillend van andere schoonheidssalons. De huiselijke sfeer en de persoonlijke aanpak van Veronique om iedereen zo op zijn gemak te laten voelen had ik nog nooit elders zo beleefd als hier.

Ik ben nu 8 beurten verder en ik voel wel degelijk een groot verschil. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Mijn klachten van stekende kuiten en zware benen zijn volledig weg. De doorbloeding en de strakheid van mijn billen is drastisch verbeterd en dan heb ik nog niet gesproken over de zachtheid er van !

Maar daarnaast heeft de Cocoon er ook voor gezorgd dat ik mij fitter voel. Geen intense vermoeidheid meer. Kortom, een aanrader voor geest en lichaam !

Veronique , het is inderdaad niet gelogen dat jij pas gelukkig bent als je jouw klanten terug kan zien lachen en vooral dat ze zich terug gelukkig voelen met zichzelf ! Dank je wel Marina

- Marina Verhoest, juni 2021 -