top of page

 Lumi 8

Led-lichttechnologie zorgt voor vernieuwde celenergie 

Jarenlang wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat LED-lichttherapie de bindweefselcellen energie geeft zodat de collageenvorming gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie en celstofwisseling verbetert.  

Wat doet ledtherapie voor jouw huid ?

De Lumi 8 LED is een CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor de huidverbetering van alle huidtypen.

Het licht dringt door in de huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie.   Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, verbetert je stofwisseling en ontgift de huid. Maar ook enzymen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van collageen worden op deze manier afgeremd.

 

Wat maakt de Lumi 8 zo uniek ?

De Lumi 8 heeft een bijzonder voordeel in vergelijking met andere lichttoestellen. Het omvat een unieke pulse-cyclus. 

Huidcellen geraken verzadigd wanneer ze blootgesteld worden aan LED licht maar door deze power wave cyclus worden de huidcellen continu wakker geschud en gestimuleerd.  Op deze manier krijgen we een sneller en effectiever resultaat.

Is dit een pijnlijke behandeling ?

In tegenstelling tot IPL- en laserbehandelingen, waarbij warmte geproduceerd wordt en de behandeling als pijnlijk ervaren kan worden, is dit bij de Lumi 8 niet het geval.

De led-lichttechnologie van dit toestel levert weliswaar puur licht op de huid, maar zonder het warmte-effect. Hierdoor kun je de behandelingen op een aangename en veilige manier geven, zonder herstelperiode en neveneffecten.

Je ervaart een bijzonder gevoel wanneer je onder de Lumi 8 ligt.  Het lijkt alsof je op een zonovergoten strand ligt maar in plaats van schadelijke UV-stralen krijg je net net een dosis huidverjongende energie op je huid.

Is LED therapie een behandeling op zich ?

Absoluut. Het zorgt ervoor dat onze huidcellen terug een betere conditie krijgen waardoor we huidverbetering en huidverjonging bekomen.

Huidcellen krijgen een soort ‘kickstart’ om weer normaal te functioneren, waardoor klachten steeds meer naar de achtergrond gaan.

Maar er is nog een groot voordeel aan lichttherapie !

Ervaar jij in de winter soms, door het gebrek aan licht, een energiedip of voel je je futloos en somber ?

Het is wetenschappelijk bewezen dat LED-licht een positief effect heeft op onze gemoedstoestand.

 

En als kers op de taart ziet jouw huid er na de sessie ook nog eens veel beter uit!

Welke huidproblemen kan de Lumi 8 aanpakken ?

Afhankelijk van de golflente kunnen we diverse huidproblemen en huidaandoeningen verlichten.

 

Huidverjonging, huidverstrakking, acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose en rosacea, vergrote poriën, wondheling

  • 590 nm: voor behandelingen met geel licht voor huidverjonging en -versteviging

  • 630 nm: voor behandelingen met rood licht voor wondheling, huidherstel, pigmentatie, couperose en rosacea, acné en psoriasis

  • 830 nm: voor de behandeling met NIR (bijna infrarood licht, dit wordt enkel gebruikt in programma 1).

  • een combinatie van 590 en 630 nm: de ultieme behandelingen met rood én geel licht voor huidverjonging, huidversteviging en lifting

Dit zijn de resultaten 

159AA434-2FA6-4085-A3E1-5C2D361AABA7.JPG
The_Glow_inn_logo_symbool.png
Nele Jacobs Lumi.jpg
The_Glow_inn_logo_symbool.png
bottom of page