mesopeel.jpg

Over de mesopeel

 Een peeling zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen.

Wat doet een peeling ?

Een chemische peeling heeft een dubbele werking.  Door het verwijderen van de dode huidcellen krijgt de huid een mooie gezonde look.  Daarnaast gaan we de levende huidcellen net actiever gaan maken waardoor heel wat huidprocessen terug jeugdiger verlopen.  

Is een peeling een behandeling op zich ?

Een peeling kan als behandeling op zich maar is eigenlijk aan te raden in combinatie met een andere behandeling waarbij we na een peeling de huid gaan voeden.  Met een peeling gaan we de huidcellen wakker schudden en zorgen we ervoor dat ze aan de slag gaan met de aangeleverde ingrediënten die we diep in de huid sluizen.


 

Waarom is een peeling goed voor mijn huid ?

Onze huid wordt elke 28 dagen op natuurlijke wijze vernieuwd en geregenereerd. Dit vernieuwingsproces wordt langzamer en onregelmatiger met de leeftijd. Als gevolg hiervan hopen zich dode cellen op het huidoppervlak op, waardoor huidaandoeningen ontstaan zoals: verwijde poriën, rimpels, doffe toon, acne, puistjes, enz.

.


 

Doet een chemische peeling pijn ?

Een chemische peeling is nooit gevoelloos. Echter, pijn is een ander uiterste. Een peeling is een geconcentreerd zuur dat wordt aangebracht en de huidcellen van de epidermis afschilfert, waardoor er een nieuwe huidlaag tevoorschijn komt. Dit kan gepaard gaan met een branderig, tintelend gevoel.
De peeling wordt (bij enkele vormen daargelaten) ook weer geneutraliseerd. Dat geeft even een branderige sensatie. Door middel van koude kompressen wordt de gevoeligheid teruggebracht.

 

Dit zijn de resultaten 

pigmentatie.JPG
The_Glow_inn_logo_symbool.png
E4F1DDA7-820D-4F01-A4AB-D4D4A751D111.JPG
The_Glow_inn_logo_symbool.png
0732E5CF-93C8-4BFE-B43C-2B052E57AE74.JPG
The_Glow_inn_logo_symbool.png
Voor en Na WANG.JPG
The_Glow_inn_logo_symbool.png
Voor en Na voorhoofd.jpg
The_Glow_inn_logo_symbool.png
voor en na Julie.jpg
The_Glow_inn_logo_symbool.png